807354389340702

Tom Dixon Copper Shade (Ref: TD MSS45)

Eén van de bekendste en opvallendste modellen van Tom Dixon is de Copper Shade. Deze koperen hanglamp voelt zich perfect op zijn gemak in zijn eentje, maar laat zich ook graag combineren als cluster. Hoe je hem ook gebruikt, de Tom Dixon Copper Shade zuigt alle aandacht naar zich toe.


Tom Dixon Copper Shade: nu met 15% korting!
Geldig vanaf dinsdag 13 september t.e.m. maandag 3 oktober 2016.

Tom Dixon Copper Shade
Luceplan Hope
Luceplan Hope

Luceplan Hope (Ref: LP D66/18 en LP D66/42)

Met de Luceplan Hope haal je een diamant in de verlichting in huis. Het licht zal op een verfrissende manier door je woonkamer, inkomhal of eetkamer schijnen. Deze pendellamp haalde reeds verscheidene designawards binnen, maar staat vooral te popelen om jouw waardering te veroveren.


Luceplan Hope: nu met 20% korting!
Geldig vanaf dinsdag 13 september t.e.m. maandag 3 oktober 2016.

Enkele sfeerbeelden

Luceplan Hope
Tom Dixon Copper Shade
Luceplan Hope
Luceplan Hope
Tom Dixon Copper Shade
© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.