Image Image Image Image Image
  • Vlaams
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • עברית
Scroll to Top

To Top

08

apr
2020

No Comments

In Nieuwigheden

By Elke Leemans

De nieuwigheden van Philips Hue Outdoor

On 08, apr 2020 | No Comments | In Nieuwigheden | By Elke Leemans

Wie slimme verlichting zegt, zegt Philips Hue. De pionier in de wereld van slimme verlichting weet perfect in te spelen op onze behoeften. De reeds uitgebreide collectie slimme buitenverlichting krijgt er dit voorjaar dan ook enkele prachtige broertjes en zusjes bij om je tuin om te toveren tot een wondermooie buitenomgeving.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Dankzij de talrijke armaturen van de Philips Hue Outdoor collectie geniet je het hele jaar rond van je slimme buitenverlichting. Een groot tuinfeest of een zwoele intieme zomeravond? Kies uit miljoenen kleuren en duizenden wittinten, dim je lampen tot de gewenste intensiteit of laat je creativiteit de vrije loop. Laat je tuinverlichting automatisch aangaan bij zonsondergang en uitgaan bij zonsopgang. Of geef je woning een bewoonde indruk door een willekeurige routine te laten werken als je niet thuis bent.

Wil je alles te weten komen over de slimme buitenverlichting van Philips Hue?

Ontdek alle functies van Philips Hue Outdoor

 

De nieuwe Philips Hue lampen

Verlicht je tuin slimmer met deze prachtige Philips Hue lampen en geniet het hele jaar door van je slimme buitenverlichting.

Nyro

De Philips Hue Nyro collectie bestaat uit een handige wandlamp en een sfeervolle tuinpaal.

Het eenvoudig ontwerp van deze zwarte wandlamp maakt van hem een echte klassieker. Verlicht je voordeur, zijgevel of terras in stijl en geniet van het aangenaam sfeerlicht dat wordt verspreid.

Philips Hue Nyro

Shop Philips Hue Nyro

 

Met de zwarte tuinpaal verlicht je jouw tuinpad of toegang naar de voordeur in een handomdraai op een sfeervolle manier. De lichtbron die naar onder toe schijnt zal jou of je gasten immers niet verblinden.

Philips Hue Nyro

Shop Philips Hue Nyro

 

Impress

Deze makkelijk te installeren wandlamp geeft helemaal rondom zich gezellig licht dat weerkaatst op je muren. Met een strak landelijk uiterlijk past deze zwarte wandlamp bij vele woonstijlen.

Philips Hue Impress

Shop Philips Hue Impress

 

Lily XL

Deze veelzijdige tuinspot voor heeft tal van mogelijkheden. Dankzij de meegeleverde pin kan je hem eender waar in de grond bevestigen en je planten of bomen accentueren. Ook kan je de spot op harde oppervlakken monteren dankzij het meegeleverde bevestigingsplaatje. Bovendien is de spot richtbaar, waardoor je het licht kan draaien naar waar jij precies wil.

Philips Hue Lily XL

Shop Philips Hue Lily XL

 

Resonate

De Resonate wandlamp heeft een modern en robuust uiterlijk. De indirecte lichtbron die zowel naar boven als naar onder schijnt zorgt voor prachtig omgevingslicht.

Philips Hue Resonate

Shop Philips Hue Resonate

 

Attract

Schattig, stijlvol en functioneel: zo kan je de Attract wandlamp het best omschrijven. Deze elegante wandlamp zal ongetwijfeld zijn plekje vinden in uiteenlopende woonstijlen. De afwerking in het zwart oogt modern, terwijl het design de wandlamp een klassieke toets geeft.

Philips Hue Attract

Shop Philips Hue Attract

 

Appear

Een klassieke wandlamp met alle voordelen van Philips Hue. Het opwaarts en neerwaarts licht creëert een prachtig schouwspel van licht tegen je muur.

Philips Hue Appear

Shop Philips Hue Appear

 

Daylo

Deze ronde wandlamp verspreidt een zacht omgevingslicht met als extraatje een gezellige achtergrondverlichting. Of je nu ’s avonds buiten nog wat wil werken of ontspannen, kies het perfecte licht en creëer de juiste sfeer.

Philips Hue Daylo

Shop Philips Hue Daylo

 

Wist je dat er ook een Philips Hue bewegingssensor bestaat voor je Hue buitenverlichting? De sensor is volledig draadloos en werkt op batterijen. Plaats hem waar je maar wilt en je Philips Hue buitenlamp gaat automatisch aan als je het oog van de sensor passeert.

Heb jij reeds Philips Hue lampen in je tuin en wil je je ervaring met ons delen? Laat het ons dan weten onderaan in de comments.

Share your thoughts with us!