Image Image Image Image Image
  • Vlaams
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • עברית
Scroll to Top

To Top

02

dec
2021

No Comments

In Nieuwigheden

By Elke Leemans

Ontdek de nieuwste verlichting van SLV

On 02, dec 2021 | No Comments | In Nieuwigheden | By Elke Leemans

Naar goede gewoonte verscheen afgelopen oktober de jaarlijkse verlichtingscatalogus van SLV. De BIG WHITE is een absolute must-have voor elke elektricien, met zijn 864 pagina’s boordevol productinformatie. Ook wij kijken elk jaar reikhalzend uit naar de lancering van de BIG WHITE. De catalogus onthult namelijk ook alle nieuwe verlichting die SLV uitbrengt. We geven je in dit artikel met veel plezier de highlights.

Numinos

Deze populaire collectie biedt nu nóg meer opties voor de meest uiteenlopende lichtprojecten. De Numinos Gimble bijvoorbeeld, een nieuw type inbouwspot met speelse vormgeving waarmee je je interieur op een subtiele manier kan opleuken. Of de Numinos Zoom, die je zelf kan afstellen om zo een gerichte lichtbundel te verspreiden of een meer diffuus licht.

De verlichting in de Numinos collectie is breed inzetbaar, van leefruimtes tot home offices of zelfs grootschalige projecten. Het design van alle modellen is bovendien volledig op elkaar afgestemd, zodat je kan genieten van een uniforme lichtbeleving in huis.

SLV Numinos

Shop SLV Numinos

 

One

Voor wie het net iets decoratiever mag zijn: ook de One familie mag een aantal nieuwe leden verwelkomen, in een trendy messing kleur. De One Double voegt met zijn ronde vormen iets elegants toe aan elke setting, terwijl de gloednieuwe One Linear dan weer de perfecte hanglamp is voor boven je bureau.

SLV One

Shop SLV One

 

Karpo Goose

Op zoek naar een leeslampje voor naast je bed? De Karpo Goose wandlamp biedt enorm veel flexibiliteit, met zijn richtbare lamp. Je hoeft je dus niet langer in allerlei bochten te wringen om het licht op je leesboek te laten schijnen. De Karpo is verkrijgbaar in twee tijdloze kleuren, wit en zwart.

SLV Karpo Goose

Shop SLV Karpo Goose

 

Railverlichting

Panel

Railverlichting is misschien wel de meest veelzijdige lichtoplossing die er bestaat. SLV zet hier dan ook sterk op in met een aantal nieuwe modellen. De vlakke Panel eenfase railspot, verkrijgbaar in een vierkante en ronde uitvoering, is er hier eentje van. Deze spot ziet er modern en strak afgelijnd uit.

SLV Panel

Shop SLV Panel

 

Para

De kegelvormige Para geeft dan weer een heel andere sfeer aan je woning, met zijn decoratieve glazen lampenkap. Je kan dit model trouwens niet alleen verkrijgen als railspot, maar ook als hanglamp.

SLV Para

Shop SLV Para

 

Buitenverlichting

Quadrulo

We ronden af met een aantal nieuwigheden voor buitenshuis. Eén van onze favorieten is de Quadrulo met geïntegreerde ledstrips. Door de subtiel weggewerkte strips werpt de lamp namelijk een indirect, warm wit licht op zijn omgeving. Een stijlvolle lichtoplossing voor wand, plafond of grond.

SLV Quadrulo

Shop SLV Quadrulo

 

Floodi

Voor wie een nieuwe ledstraler nodig heeft om muren of voorwerpen uit te lichten, is de Floodi een goede optie. Deze energiezuinige schijnwerper heeft een hoge IP-waarde, dus hij is volledig beschermd tegen spatwater.

SLV Floodi

Shop SLV Floodi

 

Grafit

Tot slot nog een tip voor de liefhebbers van wat stoerdere verlichting. De ronde Grafit heeft een robuuste vormgeving en een bijzonder smoked glas effect bij de lamp. Wil je je buitenverlichting graag op mekaar afstemmen? Dan kan je kiezen voor zowel de wandverlichting als de tuinpalen van deze reeks.

SLV Grafit

Shop SLV Grafit

 

Benieuwd naar welke nieuwigheden SLV nog meer op de markt brengt?

Ontdek alle nieuwe verlichting >

Share your thoughts with us!