Image Image Image Image Image
  • Vlaams
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • עברית
Scroll to Top

To Top

Wandlampen met aan/uit schakelaar

On 10, okt 2018 | No Comments | In Interieurinspiratie | By

Wandlampen met een aan/uit schakelaar op het armatuur zijn bijzonder handig. Vooral in de slaapkamer, naast je bed. Zo hoef je niet recht te staan en naar de wandschakelaar te lopen wanneer je na een korte leessessie gaat slapen.

Aan keuze is er geen gebrek. In onze webshop ontdek je tientallen wandlampen met schakelaar. Hieronder stellen we enkele populaire modellen voor:

Onze favoriete wandlampen met schakelaar

Artemide Tolomeo Micro Faretto

Tolomeo is een van de meest veelzijdige collecties. Het is dus geen verrassing dat er ook een wandlamp met schakelaar bestaat. Deze Artemide Tolomeo Micro Faretto is makkelijk richtbaar door de flexibele kop. Je hebt dus altijd licht op de juiste plaats.

artemide-tolomeo-faretto-wandlamp-met-schakelaar

Bekijk de Artemide Tolomeo Micro Faretto in de webshop

Trio Cayman

Liefhebber van modern design? De Trio Cayman verovert jouw hart met haar sobere lijnen. De witte behuizing contrasteert mooi met de zwarte aan- uitschakelaar onderaan.

trio-cayman

Bekijk de Trio Cayman in de webshop

SLV Pipoflex

De Pipoflex van SLV is de perfecte leeslamp om naast je bed te hangen. De flexibele arm is snel en eenvoudig richtbaar op jouw favoriete boek. Hoofdstuk uitgelezen? Druk op de ingebouwde knop om de lamp uit te schakelen.

slv-pipoflex

Bekijk de SLV Pipoflex in de webshop

Tom Dixon Beat Light

Tom Dixon houdt van details. Zoals het golfbalpatroon op de gouden binnenkant van deze Beat Light wandlamp. Die kleur zien we ook terug op de draaiknop. Hiermee kan je niet alleen de lamp aan- en uitschakelen, maar ook dimmen.

tom-dixon-beat-light-wandlamp

Bekijk de Tom Dixon Beat Light in de webshop

Anglepoise Original 1227 Brass

Ook Anglepoise steekt de schakelaar niet weg. Bij de Original 1227 Brass wandlamp kreeg die hetzelfde kleuraccent als de snoeruiteinden en lampenkapbeugel. Een geslaagde combinatie die het armatuur een stijlvolle vintage look geeft.

anglepoise-original-wandlamp-schakelaar

Bekijk de Anglepoise Original 1227 Brass in de webshop

Artemide Demetra Faretto

Op het eerste zicht lijkt dit op een klassieke wandlamp zonder aan/uit schakelaar. Maar schijn bedriegt. De schakelaar zit namelijk verstopt. In het midden van de schijf vind je een bijna onzichtbare drukknop om het licht te bedienen. Met deze touchdimmer kan je tevens de lichtintensiteit aanpassen.

artemide-demetra-wandlamp

Bekijk de Artemide Demetra Faretto in de webshop

Gubi Cobra Grossman

Bovenstaande wandlampen met schakelaar produceren allemaal direct licht. De Gubi Cobra kiest voor indirect licht. Via de muur wordt de hele kamer in een diffuse gloed gehuld. Decoratief is deze wandlamp zeker een meerwaarde.

gubi-wandlamp-met-schakelaar

Bekijk de Gubi Cobra Grossman in de webshop

Trio Serie 8160

Een behuizing in mat nikkel en een lampenkap in melkglas: dit armatuur van Trio heeft een klassieke uitstraling. Aan de praktische kant werd ook gedacht. Je geniet van een grote bewegingsvrijheid, terwijl het licht makkelijk aan en uit te schakelen is via de knop onderaan.

trio-wandlamp-melkglas

Bekijk de Trio Serie 8160 in de webshop

Louis Poulsen AJ

Louis Poulsen brengt Scandinavisch design naar jouw interieur met de AJ wandlamp. De trechtervormige kap bundelt het licht op één plek. Deze design wandlamp is tevens uitgerust met een schakelaar en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

aj-wandlamp

Bekijk de Louis Poulsen AJ in de webshop

Astro Ascoli

De meest mensen verkiezen een moderne wandlamp met aan/uit schakelaar. Zoals de Astro Ascoli. Een ronde muurbevestiging, een cilindervormige kop en een sober wit kleurtje: meer heb je niet nodig. Naast de witte variant zijn er nog twee andere kleuren, namelijk brons en mat nikkel.

Bekijk de Astro Ascoli in de webshop

Ingo Maurer Light Au Lait

Ingo Maurer is ongetwijfeld een van de meest creatieve ontwerpers in de verlichtingswereld. Waar andere designers voor traditionele aan/uit knoppen kiezen, gaat hij voor een trekschakelaar. En dan nog wel eentje in de vorm van een koffielepel. Als blikvanger kan deze Light Au Lait wandlamp zeker tellen!

ingo-maurer-light-au-lait

Bekijk de Ingo Maurer Light Au Lait in de webshop

Nog meer keuze

Dat was slechts een kleine greep uit het aanbod. Ga naar onze webshop om alle wandlampen met aan/uit schakelaar te bekijken en bestel jouw favoriete modellen eenvoudig online.

Share your thoughts with us!