807354389340702

Buitenlamp met sensor

Philips Bridge met sensor

Buitenlamp met sensor online kopen

Niets is zo irritant om in het donker en in de kou naar het sleutelgat te moeten zoeken. Een buitenlamp met sensor zorgt ervoor dat dit fenomeen verleden tijd wordt. Pas als er beweging is, springt de buitenlamp met sensor aan. Onnodig elektriciteitsverbruik wordt zo vermeden.

De zoektocht naar een buitenlamp met sensor stopt bij dmlights. dmlights is het referentiepunt op gebied van verlichting en toebehoren. Ook voor buitenverlichting met sensor geven we jou graag enkele kwaliteitsvolle opties. 

Een buitenlamp met sensor brandt alleen wanneer nodig

Buitenlampen met bewegingssensor springen aan wanneer ze beweging waarnemen. Zo voelen zowel jij als bezoekers zicht meteen veilig en welkom bij het betreden van de woning. 

In een buitenlamp met sensor zit een bewegingsmelder ingebouwd. Deze richt je op het punt vanaf waar je wenst dat de verlichting aanspringt. Om dit punt extra goed af te bakenen kan je vaak ook de afstandsradius van de sensor aanpassen.

Elke buitenlamp met sensor is eveneens uitgerust met een daglichtsensor om het onnodig aanspringen overdag te vermijden. Ten slotte kies je de gewenste tijdsduur die de buitenlamp telkens moet branden. Na deze tijdspanne schakelt de buitenlamp met sensor zich automatisch uit.   

Hieronder geven we enkele suggesties van buitenverlichting met ingebouwde sensor. Uiteraard kan je ook opteren voor een buitenlamp waaraan je een aparte bewegingsmelder aansluit.

Wat je over dmlights moet weten

dmlights is dé eindhalte in jouw zoektocht naar verlichting. dmlights is één van 's werelds grootste online shops voor designverlichting en toebehoren. Bij ons verlichting kopen is verlichting kopen bij een ervaren specialist. dmlights is immers onderdeel van Elektriciteit Paul De Meutter, betrouwbare en ervaren referentie als het op elektriciteit en verlichting aankomt.

Uit ons uitgebreide gamma vind je hieronder enkele oerdegelijke buitenlampen met sensor. Online kopen bij dmlights is gegarandeerd veilig en bij een aankoopwaarde vanaf € 100 wordt je bestelling gratis thuis geleverd!

Buitenlampen Met Sensor

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.