807354389340702

Grondspots buiten

Grondspots voor in de tuin nodig?

In de online shop van dmlights vind je snel en eenvoudig het type grondspot dat je zoekt.

Wat?

Net als binnenshuis, worden grondspots voor buiten vaak gebruikt als accentverlichting: grondspots kunnen een boom, een standbeeld of een muur belichten, of ze kunnen de contouren van bepaalde tuindelen accentueren.

Grondspots kunnen ook als padverlichting dienen of om een gevel mooi uit te lichten. Voor al deze toepassingen vind je bij dmlights gegarandeerd de ideale spot.

Uitgebreide keuze grondspots

dmlights heeft een zeer ruim assortiment grondspots voor buiten. Grondspots voor buiten bestaan in verschillende stijlen materialen, vormen en afmetingen. We hebben in ons assortiment zeker het type grondspot dat bij jouw tuinconcept aansluit.

dmlights heeft grondspots met halogeen, spaarlampen en led-lampen. Halogeen grondspots geven een sterk en helder licht. Grondspots met spaarlampen zijn een stuk energiezuiniger. Grondspots met led-lampen tenslotte zijn het meest energiezuinig en de brandduur van led-verlichting is aanzienlijk langer. Welk type, uitvoering of vorm grondspot je ook zoekt, in de online shop van dmlights vind je snel en eenvoudig het soort grondspot dat je zoekt.

Basisvereisten

Omdat grondspots zich buitenshuis in de bodem bevinden, moeten ze tegen een stootje kunnen. Grondspots moeten druk-, kras-, water- en stofbestendig zijn. Er wordt immers over gelopen, en ze moeten op een veilige manier alle weersomstandigheden kunnen doorstaan. Vandaar dat grondspots altijd een vrij hoge IP-waarde hebben: dit is de waarde die aangeeft hoe stof- en waterbestendig een armatuur is. Grondspots voor in de tuin hebben best een IP-waarde van minstens 67. De grondspots die dmlights aanbiedt zijn steevast van een hoge en duurzame kwaliteit. Let er bij de keuze van de plaatsing van je grondspots in je tuin op dat je de kans op hinderlijke verblinding door grondspots minimaliseert.

Grondspots voor buiten online kopen: snel, veilig en gemakkelijk bij dmlights

Je verlichting veilig bestellen doe je in de online verlichtingswinkel van dmlights. Je kan steeds rekenen op een vlotte en efficiënte bezorging. Het groot aantal voorraadartikelen zorgt dat we snel kunnen verzenden.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Categorieën
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden