807354389340702

Coronavirus: voorzorgsmaatregelen

Het coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal. In deze onzekere periode houden we je graag op de hoogte van de situatie bij dmlights. We nemen de nodige maatregelen om de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten te garanderen. Op die manier hopen we de verspreiding van het virus het hoofd te kunnen bieden.

Bestellingen

Je kan nog altijd 24/7 winkelen op de dmlights webshop. Ons magazijn blijft operationeel en onze logistieke partners blijven alle bestellingen bezorgen. Het kan helaas voorvallen dat je pakketje door omstandigheden wat langer onderweg is dan normaal, maar we stellen alles in het werk om je bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren.

We blijven bereikbaar

Ook tijdens deze lockdown blijven we bereikbaar voor al je vragen. Van maandag tot vrijdag kan je ons telefonisch (015/25 76 68) of per chat bereiken van 9u00 tot 20u00. Op zaterdag zijn we van 09u00 tot 12u00 beschikbaar.

Lichtplannen

Had je reeds een afspraak voor een lichtplan? Dan zullen onze medewerkers je contacteren om deze coronaproof te laten doorgaan. Wil je graag een lichtplan op maat? Contacteer ons en wij plannen een videogesprek in om jouw wensen te bespreken.

Veiligheid

We hebben gepaste maatregelen getroffen in ons magazijn op het vlak van hygiëne en werken momenteel ook in een tweeploegenstelsel (6u – 22u). Zo voldoen we aan de social distancing-richtlijnen én kunnen we toch een goede service blijven aanbieden.Zit je met vragen over je bestelling of over onze service? Onze klantendienst helpt je graag verder.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.