807354389340702

Coronavirus: voorzorgsmaatregelen

Het coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal. In deze onzekere periode houden we je graag op de hoogte van de situatie bij dmlights. We nemen de nodige maatregelen om de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten te garanderen. Op die manier hopen we de verspreiding van het virus het hoofd te kunnen bieden.


Veiligheid

We hebben gepaste maatregelen getroffen in ons magazijn op het vlak van hygiëne en werken momenteel ook in een tweeploegenstelsel (6u – 22u). Zo voldoen we aan de social distancing-richtlijnen én kunnen we toch een goede service blijven aanbieden.

Onze medewerkers van de klantendienst en de retourafdeling werken momenteel van thuis uit. Je kan dus nog steeds met al je vragen bij hen terecht.


Bestellingen

Je kan nog altijd 24/7 winkelen op de dmlights webshop. Ons magazijn blijft operationeel en onze logistieke partners blijven alle bestellingen bezorgen. Het kan helaas voorvallen dat je pakketje door omstandigheden wat langer onderweg is dan normaal, maar we stellen alles in het werk om je bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren.

Update 10/04/2020: Onze logistieke partner DPD kampt momenteel met een achterstand bij de leveringen. Dit kan zorgen voor een vertraging van een aantal werkdagen. Onze excuses voor dit ongemak.

 

Leveringen

Ook de koerierdiensten waarmee we samenwerken hebben tijdelijke wijzigingen in hun werkwijze doorgevoerd. Gelieve hier rekening mee te houden.

Leveringen aan bedrijven

Leveringen aan bedrijven die gesloten zijn kunnen niet plaatsvinden. Gelieve een particulier adres door te geven. Indien je bedrijf toch geopend blijft om leveringen te ontvangen, kan je dit kenbaar maken aan de koerier door deze aanwezigheidsmelding op een goed zichtbare plaats op te hangen.

Zorg dat je aanwezig bent

Aangezien een groot deel van de pickup punten gesloten is, gaat een pakket bij een onsuccesvolle thuislevering niet naar een Pickup parcelshop. Tijdelijk wordt er wel een tweede leverpoging aan huis gedaan. Is deze ook niet succesvol, dan gaat het pakket retour.

Voor DPD pakketten kan je kiezen voor de optie 'neerzettoestemming'. Dit kan via het myDPD portaal, de app of via de chatbot op de DPD website.

 

Fysieke winkel

Onze fysieke winkel in Heist-op-den-Berg is opnieuw geopend sinds 11 mei. Om jouw gezondheid en die van onze medewerkers te vrijwaren gelden er enkele maatregelen. Zo kunnen we maximaal vijf klanten tegelijk bedienen en kunnen we slechts twee wachtenden in de winkel toelaten. We vragen dan ook om alleen te komen. Voor lichtplannen dien je steeds op voorhand een afspraak te maken via mail of telefoon.


Zit je met vragen over je bestelling of over onze service? Onze klantendienst helpt je graag verder.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden