807354389340702
Home > Delta Light > Circle

Delta Light Circle


Delta Light Circle: ronde inbouwspots

Wil je graag ronde spots in het plafond verwerken? De Delta Light Circle plafondlampen zijn een uitstekende keuze. Deze ronde inbouwspots hebben een tijdloos design dat bij iedereen in de smaak valt. Ontdek de vele varianten in onze webshop!

Rond, of toch niet?

De Delta Light Circle spots hebben een ronde frame. Het subtiele lijntje tussen de twee cirkels geeft deze lampen een speelse toets. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, gaande van wit en alu grijs tot zwart. Welfsels of een vals plafond: dat is voor deze ronde inbouwspots geen probleem. De Delta Light Circle collectie is namelijk bruikbaar in een volle of holle wand.

O ja: er zijn tegenwoordig enkele Delta Light Circle spots met een vierkante frame verkrijgbaar. Die zien er iets robuuster uit.

Makkelijk te richten

Alle Delta Light Circle plafondlampen zijn richtbaar. Hiermee kan je makkelijk iets in de spotlight zetten: een fauteuil, een schilderij of een tafeltje. Dit type asymmetrische verlichting is erg handig wanneer het lichtpunt zich niet direct boven een object bevindt.

Gebruik binnenshuis

Onze Delta Light Circle collectie is enkel bruikbaar binnenshuis. Installeer ze boven een zetel, in de gang of als keukenverlichting. Met deze stijlvolle ronde inbouwspots ben je niet beperkt tot één toepassing.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden