807354389340702
Home > Delta Light > Diro

Delta Light Diro

Delta Light Diro spots

Wie houdt van keuze, zit goed bij de Delta Light Diro. Weinig plafondspots bieden zoveel variatie als deze collectie. Flexibiliteit: dat is de sterke kant van dit gamma. Voor al jouw verlichtingsnoden heeft de Delta Light Diro een oplossing.

Het Diro gamma uitgelicht

Breed of smal, diep of vlak, met één of twee spots; Delta Light heeft voor ieder wat wils. De meeste Diro varianten zijn zelfs verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, chroom en goud. En als kers op de taart zijn er ook richtbare plafondlampen om uit te kiezen.

Gebruiksvoorbeelden

Delta Light Diro plafondlampen mogen enkel binnenshuis gebruikt worden. Daar zijn ze multi-inzetbaar. Boven het kookeiland, in de gang, als toiletverlichting,… noem maar op. De stijl van deze spots pas je steeds aan de inrichting van de kamer aan.

Halogeen of LED

In onze Delta Light Diro collectie zitten nog een heleboel halogeenspots. Maar tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor LED. De nadelen die LED vroeger had ten opzichte van halogeen- of spaarlampen zijn al lang weggewerkt. Nog twee belangrijke voordelen: LED verbruikt minder energie en gaat langer mee. Delta Light Diro LED lampen zijn dus een uitstekende keuze.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden