807354389340702
Home > Delta Light > Heli

Delta Light Heli


Delta Light Heli inbouwbare wandspot

Inbouwbare wandverlichting moet subtiel zijn. De esthetische kant mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Wandverlichting die bijna onzichtbaar is maar toch gezien mag worden? Dat is ons Delta Light Heli assortiment.

Delta Light Heli varianten

Er zijn verschillende manieren om de Delta Light Heli collectie op te delen. Op basis van hun gebruik, bijvoorbeeld. Er zijn zowel lampen voor binnen als voor buiten. Verder kunnen we nog filteren op basis van kleur. In ons Delta Light Heli assortiment zitten witte en alu grijze wandlampen, met een halogeenlampje of een LED. Tenslotte zijn er nog vlakke modellen en ontwerpen met een dieper uitgesneden frame.

Toepassingen

Hierboven hebben we de grote variatie aan modellen kort toegelicht. Al deze mogelijkheden zijn bijzonder interessant, omdat ze toelaten de Delta Light Heli op verschillende plaatsen in te zetten. Deze inbouwbare wandspots zijn perfect als trapverlichting. Je kan ze ook in een gang gebruiken. Of installeer ze in een buitenmuur om een pad rond de woning te verlichten. Alles kan!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden