807354389340702
Home > Delta Light > Orbit

Delta Light Orbit


Delta Light Orbit: ronde wandlampen

De Delta Light Orbit is een wandlamp met een unieke lichtverspreiding. Bovenaan is er een brede lichtbundel, onderaan een small lichtstraal. Dit speelse effect leverde de Delta Light Orbit een Design Plus Award op.

Halogeen of LED

De standaard Delta Light Orbit heeft een G9 lampvoet. Hierin kan je een halogeenlampje van max. 60W gebruiken. Maar Delta Light denkt ook aan de toekomst. Daarom werd er recent een LED-variant van de Orbit gelanceerd. Die heeft hetzelfde stijlvolle ontwerp, maar verbruikt minder energie.

Delta Light Orbit kleuren

Welke kleur van de Delta Light Orbit verkies jij? De originele versie is verkrijgbaar in aluminium of glanzend chroom. De Orbit LED heeft twee andere kleuren: wit en een combinatie van mat zwart en goud. Op deze manier kan je voor wat contrast op de muur gaan, of voor een toon-op-toon look kiezen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden