807354389340702
Home > Delta Light > Rand

Delta Light Rand


Delta Light Rand opbouwspots – mooi en praktisch

Na zoveel jaren mogen we de Delta Light Rand gerust een klassieker noemen. Nochtans heeft het ontwerp niets van haar charme verloren. De Rand collectie ziet er nog steeds even stijlvol uit. Hierdoor wordt de nadruk van Delta Light op tijdloos design nogmaals onderstreept.

Opbouwspots die gezien mogen worden

Kleine details maken een groot verschil. Zo heeft de Delta Light Rand geen zichtbare schroeven. Dat draagt bij aan de gestroomlijnde vormgeving. De beugel waar de lamp inhangt werd ook netjes afgewerkt.

Deze beugel biedt trouwens enorm veel flexibiliteit. Je kan de lampen bijna 360 graden draaien en zo vanuit één lichtpunt meerdere plaatsen verlichten. Als dat niet handig is?

Een, twee, drie, …

Het leuke aan de Delta Light Rand is de grote variatie aan modellen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een enkelvoudige opbouwspot om een schilderij te verlichten. Maar er zijn ook grotere versies met twee, drie of zelfs vijf lampen. Deze grote plafondlampen worden dikwijls gebruikt in etalages of horecazaken. Maar ook bij jou thuis komen ze misschien van pas?

Delta Light Rand: nog meer mogelijkheden

Naast het aantal spots kan je tevens kiezen uit diverse kleuren. Afhankelijk van het model, is er een zwarte, witte en grijze versie.

Daarnaast zijn er twee soorten lichtbronnen. De klassieke halogeenspots blijven erg populair, hoewel steeds meer mensen voor de LED-lampen kiezen. De Delta Light Rand Reo LED is bijzonder energiezuinig en gaat gemiddeld 40.000 branduren mee. Ecologie en esthetiek worden hier probleemloos gecombineerd.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden