807354389340702

Deltalight verlichting

Ontdek meer over Delta Light

Paul, Peter en Jan Ameloot

Delta Light, Belgische designverlichting

Delta Light werd in 1987 opgericht door Paul Ameloot. Zijn vroegere ervaring als uitbater van het Belgische Roeselare Stereohouse, leerde hem dat projectleiders meer en meer aandacht gingen schenken aan verlichting. Hier speelde Paul Ameloot handig op in met de oprichting van Deltalight.

Ondertussen groeide dit familiebedrijf uit tot een indrukwekkende producent van architecturale verlichting met Peter en Jan Ameloot aan de zijde van hun vader. Door zijn innovatieve designs en ruime kennis kan dit bedrijf genieten van een sterke reputatie en een wereldwijd succes.

In-House design Delta Light

Architectonische designverlichting van Delta Light.

De verlichting staat bekend om zijn mix van functionaliteit, sfeer en design. De armaturen, waaronder de modellen 'Spy' en 'Boxy', zijn zonder uitzondering tot in de puntjes afgewerkt. Deltalight staat in voor innovatieve concepten en doordachte sfeerschepping afgestemd op de noden van de gebruiker. Hun ontwerpen voelen zich thuis in zowel commerciële, residentiële als professionele omgevingen.

Het bedrijf werd al meermaals bekroond met prestigieuze designprijzen. Zo konden we Delta Light feliciteren met de IF product design award 2016 voor enkele van hun prachtige collecties, namelijk de Montur, Gibbo en de Super-Oh!.

Delta Light

Iedere stap grondig doordacht

De prachtige verlichting van Delta Light is het resultaat van een grondig doordacht productieproces. Men streeft naar groene, kost-effectieve en verantwoorde productieprocessen zonder de kwaliteit van licht in het gedrang te brengen. Bij Delta Lights gebruikt men enkel recycleerbare onderdelen en tracht men de impact op het milieu te minimaliseren.

Producten worden intern ontworpen door een uitgebreid research & development team. Hierbij staan innovatieve productietechnieken, zoals 3D printing, centraal. Ieder product wordt onderworpen aan strenge kwaliteits-en veiligheidstesten in een gespecialiseerd labo van Delta Light. Het resultaat hiervan is een product dat de eisen van de gebruiker overtreft. Tenslotte is Delta Light koploper in het ontwikkelen en toepassen van LED-technologie.

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.