807354389340702

Topcollecties

Ontdek meer over Diesel with Foscarini

Collectie Diesel with Foscarini

Over Diesel with Foscarini

Diesel is een merk dat staat voor passie, individualiteit en zelfexpressie. Het is een merk voor diegenen die hun eigen, unieke weg in het leven zoeken. Het Italiaanse modemerk werd wereldwijd bekend met de productie van jeans en horloges. Ondertussen werd hun gamma uitgebreid naar accessoires, parfum en uiteindelijk ook meubels en verlichting.

In 2009 ging Diesel een samenwerking aan met Foscarini, onder de noemer “Succesful Living from Diesel”. De filosofie achter Diesel is echter onveranderd terug te vinden in deze designs. De collecties exploreren nieuwe designtrends op een eigenzinnige, unieke manier.

Diesel with Foscarini Rock

Een indrukwekkende variatie

De designs van Diesel with Foscarini zijn van een verbazingwekkende diversiteit. De verlichting reikt onder andere van rock tot pop en van industrieel tot vintage. Samen met een fijn oog voor design, resulteert dit in moderne en exclusieve verlichting.

Zo is de Pipe collectie gebaseerd op industriële pijpleidingen en werd de Cage collectie geïnspireerd door de lampen van mijnwerkers. De Cage Mic doet verder denken aan een stevige rockband. Een heel andere stijl vinden we terug bij de Rock collectie. Het hoekige design van de lampenkap zorgt voor een fascinerende verspreiding van licht.

Diesel with Foscarini Cage

Innovatie

Net zoals Foscarini kent Diesel een onstilbare honger naar innovatie. Bij Diesel with Foscarini wordt voortdurend gezocht naar nieuwe materialen, verrassende vormen en innovatieve technologieën. Het uitdagende karakter van Diesel komt tot uiting in de stoere vormen en contrasterende combinaties van materiaal.

Een mooi voorbeeld van dit innovatieve karakter is de Glas chroom hanglamp: deze lamp is voorzien van een aluminium laag waardoor de lamp zijn omgeving reflecteert. Wanneer je de lamp aansteekt straalt hij opeens een warm licht uit! Bij de Fork collectie wordt er daarentegen gebruik gemaakt van canvas om het licht in een tent na te bootsen. Dit geeft je woning een waar outdoor gevoel!

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden