807354389340702

Ontdek meer over Droog

Sticky Lamp

Van alle Droog producten is de Sticky lamp van Chris Kabel misschien wel het bekendst. Als aanklacht tegen de verpakkingswoede, maakte Kabel van de verpakking een deel van het design.

Wees dus niet te snel wanneer je een Sticky lamp in handen krijgt. Laat ze mooi in haar verpakking zitten en plak ze waar je maar wil met de zelfklevers op de achterkant van het plastic doosje. Perfect als origineel nachtlampje, plafondlamp of zelfs als vloerlamp.

De kracht van samenwerking

Droog is ontstaan uit het maken van connecties. Door wereldwijd op zoek te gaan naar relevante kwesties ontstonden er vaak innovatieve samenwerkingen. De verscheidenheid aan individuen, bedrijven en instituten waar ze mee samenwerkten leidde tot verrassende projecten.

Enkele van de meest tot de verbeelding sprekende samenwerkingen die Droog reeds deed zijn o.a. het Rijksmuseum, het Museum of Sex in New York, het CACAU cultuurcentrum in São Tomé en uiteraard alle producten uit de Droog catalogus.

Ontdek Droog in hartje Amsterdam

Als je je helemaal wilt onderdompelen in de wereld van Droog, dan moet je beslist eens langsgaan in hun hoofdkwartier @droog in het centrum van Amsterdam. Naast de showroom vind je er ook Cafe Droog en Hotel Droog, beide volledig ingericht volgens de Droog filosofie.

Hotel Droog is trouwens niet zomaar een hotel. Het beschikt slechts over één kamer, de “One and Only Bedroom”. Je kan dus best op voorhand reserveren als je er eens een nachtje wilt doorbrengen.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden