807354389340702

Ontdek meer over EGLO

Historie

Van Oostenrijks familiebedrijf naar marktleider

EGLO werd opgericht in 1969 door Oostenrijker Ludwig Obwieser. Het aanvankelijk kleinschalige familiebedrijf groeide al snel uit tot een globale marktleider in de verlichtingssector, met productiefaciliteiten en verkoopkantoren in meer dan 50 verschillende landen. EGLO produceert inmiddels al een halve eeuw verlichting van zeer degelijke kwaliteit.

Visie

My light, my style

Modern design en hoge functionaliteit tegen betaalbare prijzen. Dat is EGLO’s credo al meer dan 50 jaar lang. Inspelen op de noden en wensen van elke klant staat hierbij steeds centraal, net als de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten. Het merk investeert dan ook volop in een continu ontwikkelings- en innovatieproces.

Toekomst

Continue groei en ontwikkeling

EGLO produceert dagelijks nieuwe producten met behulp van een team van experts in interieurtrends, technologie en verlichting. De technologie ontwikkelt de laatste jaren enorm snel, en EGLO groeit daar graag in mee. De opkomst van slimme apparatuur en woningen zorgt er bijvoorbeeld voor dat slimme verlichting steeds prominenter aanwezig zal zijn, dus ook daarop zal EGLO sterk inzetten naar de toekomst toe.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.