807354389340702
Home > Flos > 265

Flos 265


Flos 265

 
Het minimalistische design Flos 265 is de perfecte werktafelverlichting. Flos 265 geeft directe heldere verlichting precies waar je het nodig hebt, zonder dat het toestel kostbare plaats op je werktafel inneemt.
 
De gemakkelijke bevestiging aan de wand en veelzijdige richtbaarheid van de lichtbron maken Flos 265 een uitmuntend flexibel design.
 
De vorm en de kleur van Flos 265 zijn bewust eenvoudig gehouden. Flos 265 bestaat in een grijze, witte en zwarte uitvoering. Flos 265 is een stijlvolle, elegante en flexibele verlichting in neutrale kleuren. 
 
 
Flos 265 is wandverlichting met directe verlichting. Flos 265 heeft een gelakte stalen arm en een gietijzeren, trechtervormig tegengewicht, alsook een geschilderde stalen wandbevestiging.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden