807354389340702
Home > Flos > Ariette

Flos Ariette


Flos Ariette

Flos Ariette is een sfeervolle warme verlichting, ontworpen door Tobia Scarpa in 1973. De unieke lichtbreking met diffuus licht van Flos verlichting Ariette zorgt voor een romantische sfeer. Flos Ariette kan gebruikt worden als wand- of plafondverlichting. Ariette is een sculpturale verlichting van Flos.

Meer informatie

Flos Ariette is een muur –of plafond opbouwverlichting die diffuus licht voorziet. De diffuser bestaat uit synthetisch weefsel. De plafond –of muurbevestiging bestaat uit 30% glasvezel en een versterkt polyamide.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden