807354389340702
Home > Flos > Biagio

Flos Biagio


Flos Biagio

Biagio is een tafellamp, gemaakt van een uitgehold blok Botticino marmer. Biagio getuigt van een sculpturale schoonheid. Biagio zorgt voor heldere directe verlichting en tegelijk een edel indirect licht.

Flos bracht Biagio, een ontwerp van Tobia Scarpa uit 1968, opnieuw op de markt in 2001. Biagio is dus ontegensprekelijk een tijdloos Flos design

De elektrokabel heeft een aan- en uitschakelaar en een gebruikslengte van 220 cm.
Klik op de afbeelding hieronder voor gedetailleerde productinformatie.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden