807354389340702
Home > Flos > Button

Flos Button


Flos Button

Het energiebesparende plafond -of wandlicht Button verspreidt een strak licht. Button combineert materialen van hoge kwaliteit met modern design.

Het diffuus licht van de tijdloze en elegante Button is ideaal voor het verlichten van vrijwel elke ruimte. Als oriëntatieverlichting in de gang, of als stijlvolle verlichting van de keuken of de badkamer, Button past overal.

Button is eenvoudig in onderhoud, en ook het vervangen van de lamp gaat vanzelf. Button is verkrijgbaar met witte, gele of blauwe kleurenfilters. Flos Button kan binnen en buiten gebruikt worden.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden