807354389340702
Home > Flos > D'E-light

Flos D'E-light


Flos D’E-light design bureaulamp

“Wanneer de iPad, een bron van inspiratie, een bron van licht wordt.” Philippe Starck

De Flos D’E-light is een strakke moderne bureaulamp van de beroemde Franse designer Philippe Starck. De D’E-light is meer dan alleen een tafellamp, op de Flos D’E-light kan eveneens een iPod, iPhone en iPad bevestigd worden. De D’E-light is immers voorzien van een docking station. Starck gaf al eerder vorm aan een ander docking station. De Zikmu Parrot luidsprekers zijn een eerder stijlvol ontwerp van de Britse topdesigner.

Exclusieve mat zwarte D’E-light enkel bij dmLights!

De D’E-light bureaulamp is beschikbaar in twee verschillende afwerkingen. Eerst was er de blinkende chrome versie van deze bureaulamp. Maar vanaf juni 2012 kunt u ook de Flos D’E-light met speciale mat zwarte afwerking verkrijgen, en dit enkel en alleen bij dmLights. De zwarte uitvoering van de Flos D’E-light is exclusief te bestellen op de dmLights webshop!

Lamp met twee lichtstanden

De Flos D'E-light is in eerste instantie een bureaulamp maar kan eveneens gebruikt worden als nachtlampje of als aanvullende accent/sfeerverlichting. Dankzij de 5W LED lichtbron kent de D'E-light een zeer zuinig verbruik en lange levensduur, hetgeen garant staat voor vele uren licht zonder veel elektriciteitsverbruik. Deze moderne bureaulamp geeft warm wit licht (2700 Kelvin). Het aan- en uitschakelen alsook het dimmen van deze lamp gebeurt door een touch-schakelaar aan de rechter zijkant van het armatuur. Deze Philippe Starck bureaulamp kent twee verlichtingsstanden. Door simpele zachte toetsen kan snel en makkelijk overgeschakeld worden naar de verschillende lichtstanden.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden