807354389340702
Home > Flos > Fantasma

Flos Fantasma


Flos Fantasma

Flos Fantasma is een design uit 1961 van Tobia Scarpa.  Flos Fantasma is opgetrokken uit Cocoon, het materiaal dat Flos typeert en dat zelfs aan de oorsprong van Flos lag. Cocoon was immers het eerste materiaal waar de Flos ontwerpers mee experimenteerden.

Met de unieke diffuser zorgt Fantasma voor een aparte verlichting. Fantasma spreekt tot de verbeelding, zoals de naam doet verwachten. Niet alleen het materiaal is ‘cocoon’, maar Fantasma heeft ook een cocon-achtige vorm. Fantasma staat dus voor geborgenheid. Tegelijk is Fantasma door haar grootte een majestueuze, imposante verlichting.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor informatie over de Flos Fantasma en de Flos Fantasma Piccolo

Fantasma kan gebruikt worden als decoratieve of architecturale verlichting. Flos Fantasma is geschikt voor uiteenlopende ruimtes, van commercieel tot huiselijk gebruik.

Geintrigeerd door de aparte materie waarvan Flos Fantasma is gemaakt? Nieuwsgierig naar andere modellen? Flos heeft een aantal andere designs in dezelfde stijl. Meer informatie over de Zeppelin, Taraxacum of Viscontea.

Meer informatie

 De Fantasma lamp geeft een diffuus licht. De met poeder gecoate interne stalen frame van de Fantasma van Flos, heeft een uniek "cocon"patroon. De diffuser kap wordt beschermd door een transparante top laag.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden