807354389340702
Home > Flos > Fucsia

Flos Fucsia


Flos Fucsia

De Flos Fucsia staat bekend om haar elegante en stijlvolle pendelverlichting die de kamer wondermooi verlicht. Heb je een landelijk of scandinavisch interieur? Dan is de Fucsia zeker het overwegen waard.

Prachtig licht

De Flos Fucsia gaat voluit voor hoge kwaliteit. Vooral het licht dat deze hanglamp verspreidt oogt fabelachtig. Elke kleur die de Flos Fucsia verlicht komt op een onnavolgbare manier tot zijn recht. Daarom is deze verlichting ideaal om een specifiek gedeelte van de ruimte te verlichten. Een mooiere zoneverlichting vinden zal moeilijk zijn.

Nooit verblinding

De combinatie van mondgeblazen glas en staal oogt niet alleen prachtig, het design heeft ook een praktische kant. De gezandstraalde onderkant van de Flos Fucsia voorkomt eventuele verblinding door het licht. De Italiaanse designer Achille Castiglioni, wie de Fuscia ontwierp, mag terecht trots zijn op deze creatie.

Verschillende mogelijkheden

De Fucsia komt op vele plaatsen tot zijn recht. De Fucsia 12 zal prachtig hangen boven een eettafel, terwijl het een leuk idee is om boven het keukeneiland 2 kleinere varianten te plaatsen. Ook komt de Flos Fucsia heel mooi tot zijn recht in hoge ruimtes, dankzij de lange pendel.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden