807354389340702
Home > Flos > Gatto

Flos Gatto


Flos Gatto

Flos Gatto is in de jaren 1960 ontworpen door de gebroeders Castiglioni.

Flos Gatto is een tafellamp voor diffuus licht. De diffuser is een cocon die opgebouwd is uit een stalen frame dat met een uniek wit poeder werd bekleed. De diffuser van Gatto is doorzichtig en stevig.

Gatto is verkrijgbaar in 2 formaten: Flos Gatto en Flos Gatto Piccolo.

Geïntrigeerd door de aparte materie waarvan Flos Gatto is gemaakt? Dit materiaal is immers het handelsmerk van Flos. Nieuwsgierig naar andere modellen? Flos heeft een aantal andere designs in dezelfde stijl. Bekijk de productpagina's van Zeppelin of Taraxacum of Viscontea of Fantasma.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden