807354389340702
Home > Flos > Guns

Flos Guns


Flos Guns

Guns is een reeks ontworpen door Philippe Starck voor Flos. Designs van Starck staan garant voor originele concepten en duurzame kwaliteitsvolle verlichting. Met Guns is het niet anders.

De Guns armaturen voorzien direct licht om bij te lezen en tegelijk diffuus licht voor de verlichting van de hele kamer. Guns is een luxueus armatuur verguld met goud of zilver. Een dimmer is voorzien in de toestellen in de Guns reeks. Guns bestaat als tafellamp en als staande lamp. Klik op de afbeeldingen hieronder voor gedetailleerde productinformatie.

Philippe Starck laat met dit ontwerp zijn engagement zien. Guns vraagt aandacht voor de wereldwijde handel in wapens. Verguld met 18-karaats goud benadrukt Guns het droevige verband tussen oorlog en geld. De zwarte kap van Guns symboliseert de dood die hier noodzakelijk mee gepaard gaat. Of vind je de zilveren Guns beter en discreter? De inscriptie ‘Happiness is a hot gun’ in de voet van Flos Guns stemt in elk geval tot nadenken.

Het lijkt erop dat Philippe Starck de mensen een geweten wil schoppen met zijn Guns designs. Dat doet hij met een stijlvol esthetisch design dat iedereen graag in huis wil halen. Guns past in elk huis, niet alleen in dat van de maffia. Met Guns haal je dus een prachtige design verlichting en zelfs stukje engagement in huis. Bovendien gaat 20% van de opbrengst van elke verlichting uit de Guns reeks van Starck naar een goed doel.
 


 
Meer informatie
De guns serie van Flos geeft direct en diffuus licht. De armaturen zijn van aluminium drukgietsel gemaakt en de mantel is van spuitgegoten polymeer. Bovendien zijn ze allen 18 karaats galvanisch mat verguld. De diffusor is van papier met een matzwarte kunststofcoating en een door zeefdruk ontstane, vergulde binnenkant. De 150 cm lange elektrokabel is overtrokken met zwarte stof en aan een zwarte dimmer aangesloten.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden