807354389340702
Home > Flos > Kelvin

Flos Kelvin

Gratis levering naar België
vanaf € 100
Uitstekende service
Zowel voor als na je aankoop
Groot aanbod
meer dan 45000 artikelen
Flos Kelvin Edge Insert CC Wit
Flos Kelvin Edge Insert CC Wit € 334,31
In voorraad
4 variant(en) Meer details bekijken

Flos Kelvin

 
Kelvin is een reeks lampen voor taakverlichting van Flos. Flos Kelvin bestaat als tafellamp, staande lamp, bureaulamp met kliksysteem en wandverlichting.

De kap van Kelvin huist de lichtbron en reflecteert het licht. De kap is richtbaar, zodat je het directe licht krijgt exact waar jij het nodig hebt, zonder dat het verblindt.

Kelvin heeft een bekoorlijke, edele vorm. Handig als directe verlichting op de werktafel, is Kelvin bovendien stijlvol. Terecht heeft Flos Kelvin de red dot design award gewonnen, een prestigieuze prijs voor design dat innovatief, functioneel en van hoge kwaliteit is. 

Kelvin bestaat uit een mix van chroom, gepolijst aluminium en een diffuser van transparante kunststof.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor gedetailleerde productinformatie over Flos Kelvin.
 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden