807354389340702
Home > Flos > Lampadina

Flos Lampadina


Flos Lampadina

 

Lampadina is een tafellamp voor diffuus en direct licht, ontworpen door Achille Castiglioni in  1972. De naam is het Italiaanse woord voor gloeilamp en net die gloeilamp zelf is de protagonist van Lampadina.

Lampadina werkt met een energiebesparende halogeenlamp, die de vorm aanneemt van de traditionele gloeilamp. Net de eenvoud van het design trekt de aandacht.

De lamp is deels gezandstraald, die combinatie van mat glas en helder glas dient om het licht op unieke wijze te verspreiden.  

Flos Lampadina is verkrijgbaar in oranje en zwart. Klik op de afbeelding hieronder voor gedetailleerde informatie.

Meer informatie

De voet van Flos Lampadina is gemaakt van geëxoleerd aluminium is tegelijkertijd een snoeroproller. De fitting is van bakeliet en bij het oranje model vloeibaar gelakt. Lampadina is geschikt voor een Globe-lamp die transparant is en aan één kant deels mat gezandstraald is. ON/OFF- tuimelschakelaar op de huls van de fitting, aan de buitenkant te bedienen.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden