807354389340702
Home > Flos > Luminator

Flos Luminator


Flos Luminator

Flos Luminator is de eenvoud zelve. De staande lamp Luminator is ontworpen door de Castiglioni gebroeders voor Flos. Luminator is alweer een bewijs van tijdloosheid voor Flos, want dit model is nog altijd even actueel als meer dan 50 jaar geleden.

Luminator’s elegante smalle lijnen, het eenvoudige indirecte licht en de voetschakelaar zijn de basis van wat elke goede staande lamp moet zijn. Flos Luminator is beschikbaar in antraciet.
 
De Luminator is een staanlamp van Flos die zorgt voor indirect licht. Luminator bevat een 200W/E27-reflectorlamp. Luminator is van geëmailleerd, gesinterd ijzer en de poten zijn gemaakt van gelakt metaal. De ON/OFF- voetschakelaar van Flos Luminator zit aan het snoer.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden