807354389340702
Home > Flos > May Day

Flos May Day


Flos May Day

Een eerder ongebruikelijk ontwerp van Flos is de utility lamp May Day. May Day is een handige handlamp die altijd en overal gebruikt kan worden. Iedereen zou deze multifunctionele all-rounder in huis moeten halen.

Flos May Day kan om het even waar worden neergelegd of opgehangen met de haak, om bijvoorbeeld klusjes in een donkere kelder bij te lichten. May Day heeft bovendien een handig handvat. Ook de aan-uit-schakelaar zit aan het handvat voor het gebruiksgemak. De kabel van Flos May Day kan op en afgerold worden aan het handvat. Zoals het een goede werklamp betaamt kan Flos May Day tegen een stootje.
 
May Day heeft een polypropylene diffuser.

Flos May Day is een uitzonderlijk stijlvolle werklamp, verkrijgbaar met zwart of oranje handvat. Klik op de afbeeldingen hieronder voor gedetailleerde informatie over Flos May Day.
 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden