807354389340702
Home > Flos > Mini Glo-Ball

Flos Mini Glo-Ball


Flos Mini Glo-Ball

Het doel van de Flos Mini Glo-Ball is super eenvoudig: een zo goed mogelijke lichtverspreiding hebben. Daarom koos men voor een ronde handgeblazen kap in melkglas. Die lichtgevende bol is niet alleen mooi maar ook praktisch.

Jasper Morrison

De Flos Mini Glo-Ball collectie werd gelanceerd in 2002. Jasper Morrison ontwierp deze armaturen als een verlengstuk van de grotere Glo-Ball. Hij heeft nog een aantal andere designlampen op zijn naam staan, waaronder de Flos Smithfield en Superloon. Jasper Morrison weet dus alles over het ontwerpen van stijlvolle verlichting.   

De Mini Glo-Ball onder de loep

Op het eerste zicht ziet de Flos Mini Glo-Ball er verdacht eenvoudig uit. Schijn bedriegt. Om wat balans in het ontwerp te krijgen, koos Jasper Morrison niet voor een perfect ronde vorm, maar voor een lichtjes afgeplatte bol. Ook aan de voet van de tafellamp en de muurbevestiging van de wandlamp werd extra aandacht gespendeerd.

Ontdek de collectie

Met de Mini Glo-Ball van Flos kan je alle kanten uit. Hang de pendellamp boven het kookeiland, zet de tafellamp op een kast in de eetkamer of hang de Mini Glo-Ball wandlamp in de gang. Onze collectie is erg uitgebreid. Voor elke kamer is er een passende Flos Mini Glo-Ball te vinden!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden