807354389340702
Home > Flos > Miss K

Flos Miss K


Flos Miss K - Beroemde tafellamp van Philippe Starck

Flos Miss K is een unieke tafellamp van Flos. Naar een ontwerp van de vermaarde designer Phillippe Starck.

Waarom nog een diner bij kaarslicht? De Flos Miss K tafellamp is zowel geschikt voor een tête-à-tête als om de krant te lezen bij het ontbijt. Als sfeer- of leeslamp op de salontafel? Dankzij de snoerdimmer kiest u zelf hoeveel licht u nodig hebt.

De nostalgische vorm van grootmoeders nachtlampje contrasteert met hedendaagse, moderne effen vlakken. Deze originele flos verlichting design nachtlamp maakt uw slaapkamer nog gezelliger en moderner. Nog even lezen in bed of een romantisch zacht licht? Met haar verrassende verlichting is deze lamp het pronkstuk van de kamer.

Flos verlichting Miss K is verkrijgbaar is vier verschillende kleuren. U kunt kiezen voor de hippe, statige zwarte lamp, het warme rood, of de transparante voet met een moderne zilvergrijze kap, of een doek voor een heerlijk zacht licht.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden