807354389340702
Home > Flos > Miss Sissi

Flos Miss Sissi


Flos Miss Sissi

 
Miss Sissi is een klassiek gevormde tafellamp van Flos, ontworpen in 1991 door Phillippe Starck.
 
De klassieke vorm van Miss Sissi contrasteert met de kunststof waaruit ze is gemaakt. Flos Miss Sissi is gemaakt van policarbonaat.
 
Flos Miss Sissi past in elk interieur en is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar: wit, blauw, geel, terracotta en violet. De vrolijke kleuren vestigen de aandacht op dit bijzondere design.

Klik op de afbeelding hieronder voor gedetailleerde informatie over Flos Miss Sissi.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden