807354389340702
Home > Flos > Ontherocks

Flos Ontherocks


Flos Ontherocks

 
Ontherocks is een functionele wandlamp van Flos. Dit ontwerp uit 2003 van Antonio Citterio valt op door haar unieke licht en flexibele inzetbaarheid. Ontherocks muurlamp combineert indirect en direct licht, met een gedeeltelijke verspreiding van licht. Het strakke functionele ontwerp zorgt ervoor dat Flos Ontherocks in elke ruimte integreert.  
 

Met een opaalkleurige of zilverachtige afdekking van policarbonaat verspreidt Flos Ontherocks een aangenaam licht dat niet verblindt. De muursteun van Flos Ontherocks is gemaakt van wit geschilderd aluminium. De deklaag van de plastic licht filter in het transparante glazen lichaam van Ontherocks is ontworpen om het licht mooi te geleiden.
 
Verschillende uitvoeringen van Flos Ontherocks zijn verkrijgbaar.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden