807354389340702
Home > Flos > Parentesi

Flos Parentesi


Flos Parentesi


Flos Parentesi doet het zoals vele Flos designs uitstekend in alledaagse contexten terwijl ze ook een plaats heeft veroverd in design musea wereldwijd. Met deze eenvoudige constructie is het verschuiven van de lichtbron heel gemakkelijk. Flos Parentesi is een flexibele lamp, aangepast aan jouw wensen. Flos Parentesi van Achille Castiglioni is een succes sinds de jaren ’70 en nog altijd een handige, esthetische leeslamp. 
 
De minimalistische armatuur loopt van het plafond tot de grond. De lamp kan langs dit smalle ontwerp op de gewenste hoogte worden geplaatst. Zo eenvoudig en zo handig is de Flos Parentesi. Flos Parentesi zorgt helder, direct licht, dat kan aangepast worden met een dimmer.
 
Flos Parentesi bestaat in vier verschillende kleuren
 
 
Parentesi van Flos zorgt voor helder en direct licht. De hoogte van de lamp kan gemakkelijk worden ingesteld dankzij een gevormde, gelakte of vernikkelde stalen buis. De buis glijdt langs een staaldraad van het plafond tot de vloer (effectieve lengte is 400 cm). Hierdoor kunt u de Parentesi op de gewenste positie zetten. Kop van de Parentesi lamp is van zwart, spuitgegoten elastomeer en heeft een ingebouwde schakelaar. Nettogewicht is drie kg.
 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden