807354389340702
Home > Flos > Romeo Babe

Flos Romeo Babe


Flos Romeo Babe

 
Integriteit centraal in design van Philippe Starck, en zoals alle Flos designs staat Flos Romeo Babe bovendien garant voor duurzaamheid en verlichting van hoge kwaliteit.

Zoals de naam al doet vermoeden is Romeo Babe een romantische, sfeervolle verlichting van Flos. De ribben in het glas van de kap zorgen voor unieke lichtbreking van Romeo Babe. Diffuus licht wordt met Romeo Babe verspreid over de hele kamer. Een verrassend warme gloed is het resultaat.

Romeo Babe is een stijlvolle armatuur, onopvallend en toch in het oog springend. Dit Flos design is het perfecte huwelijk tussen modern, strak design en gezellige warme verlichting. Romeo Babe is een prachtige decoratieve verlichting van Flos.

Romeo Babe bestaat als pendel-, wand- en plafondverlichting.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden