807354389340702
Home > Flos > Rosy Angelis

Flos Rosy Angelis


Flos Rosy Angelis

Met Rosy Angelis slaagt Philippe Starck wonderwel in de combinatie van modern design en nostalgische concepten.

Rosy Angelis is een elegante staande lamp in koel stijlvol grijs of warm mahonie. De kap is gemaakt van ultralicht weefsel dat het licht op een unieke manier breekt en verspreidt door de kamer. Het zachte diffuus licht is perfect voor elke woon- of slaapkamer.
 
Rosy Angelis stuurt een warme gloed uit in de kamer. Met de dimmer kies je zelf de lichtintensiteit.
 
Meer informatie
Rosy Angelis is een staanlamp van Flos, ontworpen door Philippe Starck in 1944. De verlichting geeft diffuus licht. De Rosy Angelis is speciaal ultralicht gevormd, met een policarbonaat lamphouder en aluminium poten. Het armatuur is te verkrijgen in mahonie of grijs en met een -0 tot 100%- dimmer.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden