807354389340702
Home > Flos > Skygarden

Flos Skygarden


Flos Skygarden

Modern en retro die hand in hand gaan? Het kan. De Flos Skygarden toont een prachtig samenspel tussen enerzijds de prachtige, moderne koepel, en anderzijds de binnenkant die rijkelijk gedecoreerd is met ornamenten. Een gedurfde, maar geslaagde combinatie.

My skygarden

De inspiratie voor de Flos Skygarden haalde designer Marcel Wanders uit het plafond van zijn voormalige woning. Het witte plafond was er voorzien van sierlijke ornamenten, waardoor hij het toepasselijk “my skygarden” noemde. Het was zijn tuin in huis, een tuin die prima kon gedijen in het kunstlicht. Nadat hij verhuisde, moest en zou hij zijn Skygarden op 1 of andere manier terugbrengen. De Flos Skygarden was geboren.

Beschikbaar als hanglamp

De prachtige koepel van de Skygarden-hanglamp zorgt meteen voor een wow-effect. Doordat deze koepel gemaakt is van stevig staal is de kwaliteit buitengewoon. De witte en zwarte versies zijn uitgerust met hoogglans. Daartegenover staan de bruine en gouden exemplaren die een prachtige matte look met zich meekregen.

... maar ook als inbouwplafondlamp

Ben je wat minder gewonnen voor de koepel, maar ben je wel onder de indruk van de sierlijke en romantische ornamenten? Ga dan zeker voor de inbouwplafondlamp. Het licht wordt tegen de reliëftekeningen gereflecteerd, wat een prachtig lichtspel met zich meebrengt.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden