807354389340702
Home > Flos > Splügen Bräu

Flos Splügen Bräu


Flos Splügen Bräu

 
Flos Splügen Bräu van Achille en Pier Giacomo Castiglioni is een hanglamp voor direct licht.
 
Splügen Bräu werd ontworpen voor het in 1960 ontworpen gelijknamige restaurant/bierhuis, en later opgenomen in de collectie van Flos. In dit etablissement wilde de designer door middel van warme designs komaf maken met het zogenaamd koude en onpersoonlijke modernisme. Splügen Bräu is een stijlvolle pendellamp met een verhaal.

De pendellamp van Flos, Splügen Bräu is geïnspireerd op het glimmende oppervlak van bepaalde thermosflessen en cocktailshakers uit de jaren 60. Het geribbelde oppervlak van Splügen Bräu zorgt tevens voor warmteverspreiding, en voor een unieke reflectie van het licht.

Wil je deze excentrieke pendellamp waaraan ook nog een stukje designgeschiedenis is verbonden graag in huis?

De reflector van Flos Splügen Bräu is van gepolijst en gelakt aluminium. Splügen Bräu heeft voorts een  stalen plafondbevestiging en een vacuüm getrokken kap van ABS. Het nettogewicht van Splügen Bräu is 1,5 kilogram.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden