807354389340702
Home > Flos > Stylos

Flos Stylos


Flos Stylos


Flos Stylos is een staande lamp voor diffuus en indirect licht, ontworpen door Achille Castiglioni in 1984.

Met de opaalglazen diffuser verspreidt Stylos een aangenaam licht in de kamer. Flos Stylos’ cilindervormige diffuser in opaalwit staat op een zilverkleurige metalen voet. Flos Stylos bevat twee lichtbronnen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingeschakeld met de schakelaar aan de voet. Stylos staat dus open voor variatie. De lamp onderaan verspreidt een sfeervol licht in de kamer, terwijl de bovenlamp voldoende licht biedt om te lezen. De hoge en smalle Flos Stylos is een erg elegante staande lamp, eenvoudig van design en stijlvol in elke omgeving.

Klik op de afbeelding hieronder voor gedetailleerde informatie over de elegante Flos Stylos.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden