807354389340702
Home > Flos > Taccia

Flos Taccia


Flos Taccia

 
Taccia is een tafellamp van Flos voor indirect en gereflecteerd licht, een design van de gebroeders Castiglioni in 1962.

De reflector van Taccia is aan de buitenkant wit-poedergecoat en aan de binnenkant glanzend wit gelakt. De diffuser van Taccia is gemaakt van mondgeblazen glas en verstelbaar. Het lichaam van Flos Taccia is aluminium of zwart. De aan/uit schakelaar bevindt zich op het snoer van Flos Taccia.

Flos Taccia is een praktische, heldere verlichting door de grote reflector en de verspreiding van het licht. Achille Castiglioni zag Taccia zelf als de Mercedes onder de lampen, het symbool van succes. De voet in de vorm van een klassieke zuil heeft hier misschien iets mee te maken. Met hun Taccia design streefden de bekende designbroers echter geen prestige na. Ze zochten gewoon een manier om de voet koel te houden.
 
Klik op de afbeelding voor gedetailleerde informatie over Flos Taccia in aluminium of zwarte uitvoering.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden