807354389340702
Home > Flos > Taraxacum

Flos Taraxacum


Flos Taraxacum

 
Flos Taraxacum is een plafond- en wandverlichting ontworpen door Achille Castiglioni. De excentrieke verlichting ontleent haar vorm en naam aan de paardenbloem. Taxaracum is een imposant design, dat het best tot haar recht komt in grote ruimtes.

Taraxacum is verkrijgbaar in verschillende mooie uitvoeringen. Taraxacum 1 & 2 is de uitvoering met het typische cocoon materiaal van Flos voor diffuus licht. De andere modellen zonder diffuser voorzien direct en gereflecteerd licht, door de veelheid aan lichtbronnen.
 
Er is keuze tussen de pendel Flos Taraxacum met 120 of 60 lampen, of de plafond- of wandverlichting met 15 lampen. Flos Taraxacum is perfect als decoratieve verlichting voor plaatsen die veel licht nodig hebben, zoals ontmoetingsruimtes, inkomhallen en vergaderzalen.

 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden