807354389340702
Home > Flos > Toio

Flos Toio


Flos Toio


Flos Toio is een staande lamp, ontworpen in 1962 door de bekende Italiaanse ontwerpers Achille en Pier Giacomo Castiglioni. Flos Toio voorziet indirect diffuus licht, dat een warme gloed doorheen de kamer verspreidt.

Het minimalistische ontwerp van Flos Toio is een gedurfde samenstelling van onderdelen die niet meteen in de context van designverlichting lijken thuis te horen: als lichtbron voor Flos Toio wordt de koplamp van een auto gebruikt; dit in combinatie met een open transformator, enkele staalprofielen en de stalen ogen van een hengel. De prismatische diffuser van de koplamp verspreidt het licht van Flos Toio op een unieke wijze over het plafond en de wand. Het design is eenvoudig, bescheiden en subtiel. Net daardoor trekt Flos Toio de aandacht.

Flos Toio is verkrijgbaar met een stalen body in wit, zwart of rood. Flos Toio is verstelbaar in hoogte. Dat maakt van Flos Toio een uiterst persoonlijke en flexibele lamp, die perfect in elke ruimte integreert.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden