807354389340702
Home > Binnenverlichting > Staanlampen > Flos Tab F LED Zwart
Flos Tab F LED Zwart
Leveringstermijn: 1 tot 2 weken

€ 331,05

+
-

Tab F LED, staanlamp, LED 9W 3000K 612lm CRI80 230V, zwart. Voeding (niet dimbaar) inbegrepen. LED lichtbron inbegrepen. Grootte: 27,3 x 24 x 110 cm. Ga naar de technische details
Aanbevolen verkoopprijs:  € 367,84

€ 331,05   incl. 21% BTW 

Kleur
+
-
Leveringstermijn: 1 tot 2 weken

Tot 30 dagen retourrecht
Professionele ondersteuning

GRATIS levering door UPS


TECHNISCHE DETAILS

Technische gegevens
Type lamp(en)
1 x LED max. 9W
Lamp(en) inclusief
Ja
Aansluitspanning
230V, Incl. Voeding Via EU/UK/US Type stekker
Dimbaar
Nee (Niet dimbaar)
Waterdichtheid
IP20 Geen/beperkte bescherming
Bevat aansluitkabel
Inclusief aansluitkabel met stekker
Technische fiche
Licht- en energiespecificaties
Energielabel
Lumen
612 lm
Lichtkleur
3000 K
Kleurweergave index
CRI80
Installatie en afmetingen
Gebruik
Binnen
Productafmetingen
273 x 240 x 1100 mm ( L x B x H )
Handleiding
Design
Merk
Collectie
Kleur
zwart
Materiaal
Aluminium
Plastic
Leveranciernummer
F6561030
dmlights artikelnummer
FL F6561030
Leveringsvoorwaarden
Leveringstermijn
Garantie
2 jaar
Verkoopeenheid
Per stuk

OVER PRODUCT

De staanlamp

De Flos Tab F werd in 2011 voorgesteld aan het publiek als de opvolger van de succesvolle Flos Tab T uit 2007. Aan het ontwerp veranderde nagenoeg niets, buiten dan dat de F een staanlamp is en de de T een tafellamp. Beide ontwerpen zijn van het befaamde designhuis Barber Osgerby.

De Olympische vlam

Barber Osgerby, het label van Jay Osgerby en Edward Barber, is niet van de minste. In het recente verstopen sleepte dit prestigieuze merk opdrachten in de wacht, waar elk doorsnee designer met plezier een niet-vitaal orgaan voor zou afstaan. Zo mochten ze de Olympische vlam voor de Spelen van 2012 te Londen ontwerpen en in 2013, mochten ze één van de nieuwe stukken van 2 pond ontwerpen, die werden uitgebracht ter ere van de 150ste verjaardag van de Londense metro.

45°

De Flos Tab F is verkrijgbaar in strak wit of stijlvol zwart. Eén van de opvallendste kenmerken aan deze staanlamp is de in verhouding grote kap. Deze kap kan 45° gedraaid worden, zodat je zelf de lichtinval kan kiezen om bij te lezen, werken, …

Technische info

De body van de Flos Tab F bestaat uit geverfd aluminium en de voet uit smeedijzer over een stalen basis. Het draaibare hoofd is vervaardigd uit PMMA. De 5W led lamp die u nodig heeft voor deze lamp, zit standaard bijgeleverd.

PRODUCTVRAGEN

Over dit product werden nog geen vragen gesteld.
Heb jij een vraag? Stel ze ons!

PRODUCTREVIEWS

Dit product heeft nog geen reviews.
Wees de eerste en schrijf een review!
© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.