807354389340702

Fontana Arte Flash Sale

Superdeal op drie topcollecties

Haal nu een authentieke Fontana Arte designlamp in huis. Uitzonderlijk van 24 tot en met 27 november 2015 krijg je een extra korting op drie topcollecties van dit Italiaanse merk.

Misschien al een vroegtijdig cadeautje voor de feestdagen of gewoon lekker voor jezelf, jij kiest. De actie loopt op de vrolijke Blom tafellampjes, de grote, witte Fontana klassieker en de elegante Pangen hanglampen.

Fontana Arte flash sale

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.