807354389340702
Home > Foscarini > Caboche

Foscarini Caboche

Onze Foscarini Caboche collectie uitgelicht

Het is een juweeltje”, hoor je wel eens zeggen. Bij deze Foscarini Caboche mag je dat bijna letterlijk nemen. Deze armaturen zien er namelijk uit als gigantische diamanten ringen. De lampen zijn niet geschikt voor mensen die iets subtiels zoeken, wel voor mensen die hun interieur willen opwaarderen met een luxueuze toets.

Patricia Urquiola en Eliana Gerotto

Vrouwen kennen juwelen als geen ander. Het is dan ook geen verrassing dat de Foscarini Caboche werd ontworpen door twee dames: Patricia Urquiola en Eliana Gerotto. Nog een leuk weetje: Patricia kreeg in het Politecnico di Milano les van de bekende ontwerper Achille Castiglioni.

Transparante bolletjes

De Foscarini Caboche leent haar unieke look aan de transparante bolletjes. Die worden gemaakt van polymethacrylaat en bevestigd op een glazen diffuser. Tegenwoordig is er tevens een gele variant verkrijgbaar. Die loopt nog meer in de kijker.

Van vloer tot plafond

Foscarini heeft zich niet ingehouden. Het Caboche assortiment gaat van vloer tot plafond. Voor het plafond is er een vast model (Soffitto) en reeks hanglampen (Sospensione). Bij de Foscarini Caboche hanglampen kan je kiezen tussen diverse formaten, met een doorsnede van 310 mm tot 700 mm. Een wandlamp, tafellamp en vloerlamp zitten ook nog in de collectie. Erg handig bij de losstaande modellen is de snoerdimmer.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden