807354389340702

Ontdek meer over Frama

St. Pauls Apothek

Het Frama hoofdkwartier is gevestigd in hartje Copenhagen in de historische buurt Nyboder. Voorheen was het pand de thuis van de St. Pauls Apothek. De synergie tussen heden en verleden in de oude apotheek vormt een directe link met de visie van Frama op design.

In alles wat ze doen zien ze een dialoog tussen twee tegenpolen; klassiek en hedendaags – tussen het digitale tijdperk en de ambachtelijke productie van hun lampen.

Lampen en fittingen

Waar de meeste merken hun best doen om lampen en fittingen weg te werken, gebruikt Frama ze vaak als hoofdelement van hun design. Zowel in de 90°- als de E27-collectie zijn zowel lichtbron als fitting prominent aanwezig.

Bij Frama schuilt de schoonheid dan ook niet in de vernuftige designs, maar in de eenvoud en de gebruikte materialen.

Een wereld van Deens design

De verlichtingscollectie van Frama is niet erg uitgebreid. Deze is dan ook maar een deeltje van een uitgebreide productlijn met daarin de meest uiteenlopende artikelen. Van handzeep tot eettafels, van wenskaarten tot bestek.

Hoe verscheiden de producten ook zijn, de designfilosofie van Frama blijft dezelfde. Over alle collecties heen kiezen ze een grafische no-nonsense benadering van wat Deens design is. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kijk dan zeker eens op de Frama Instagram-pagina.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden