807354389340702

Muziek streamen in elke kamer van je huis met

Nuvo muziekdistributie


Kan jij ook niet zonder muziek en wil je overal in huis van dezelfde geluidskwaliteit kunnen genieten?
Dan is een Nuvo installatie van Bticino de perfecte oplossing voor jou.
Bij dmlights helpen we je graag je installatie samenstellen.

Muziekinstallatie op maat

Enkele speakers mooi weggewerkt in je keuken en living of een geluidsinstallatie voor een volledig bedrijf? Volledig bekabeld of liever draadloos? Wat ook je wensen zijn, bij dmlights stellen we een pakket op maat samen.

Wil je gebruik maken van streaming diensten? Ook dat kan. Met het Nuvo multiroom audio systeem kan je immers muziek afspelen van welke bron dan ook. Zelfs communiceren met je domoticasysteem behoort tot de mogelijkheden.

Eenvoudig installeren en bedienen

Eens we je pakket hebben samengesteld, kan je zelf aan de slag. Met de uitleg die je krijgt van onze ervaren experts, kan iedereen die een beetje technisch onderlegd is de installatie tot een goed einde brengen.

Ook na installatie alleen maar optimaal gebruiksgemak. Met de gratis App is zowel de configuratie als de bediening een fluitje van een cent. Zo kan je via je smartphone of tablet kiezen welke muziek waar gespeeld wordt. Dezelfde muziek overal of verschillend naargelang de ruimte en dat tot een maximum van 16 verschillende kamers.

Maak een afspraak

Zie jij een geïntegreerd muzieksysteem wel zitten? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren adviseurs. Zij ontvangen jou met veel plezier in onze kantoren te Heist-op-den-Berg.

Vraag hen zeker ook naar verdere integratie met domotica. Zij zullen jou van naaldje tot draadje uitleggen wat de mogelijkheden zijn en hoe wij jou kunnen verder helpen.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.