807354389340702

dmlights – Uw Artemide Groothandel

Waarom een Pro-account?

 • Extra professionele korting
 • Advies van ervaren specialisten
 • Officiële verdeler van talrijke topmerken
 • Zeer grote voorraad verlichting & installatiemateriaal
 • Uitstekende service
 • Snelle en veilige leveringen
Pro-account aanvragen

Artemide groothandel aan het zoeken? dmlights is dé online specialist!

Innovatieve verlichting, aangepast aan uw wensen en noden. Dat is Artemide in een notendop!

In onze webwinkel vindt u ze allemaal, van de bekendste klassiekers tot de nieuwste modellen en dit aan uiterst scherpe prijzen.

Artemide bij dmlights

Als u Artemide bestelt bij dmlights, kan u op uw twee oren slapen. Als erkend verdeler staan wij garant voor uitstekende service en professioneel advies.

Ook de professionele verlichting van Artemide Architectural vindt u bij ons, samen met tal van andere topmerken. Ontdek de volledige lijst van merken bij dmlights hier.

Vraag een pro-account aan voor extra korting

Als professionele klant kan u zich inschrijven voor een pro-account. Via deze account kan u genieten van extra professionele korting.

We nemen uw aanvraag in beschouwing en laten u vervolgens via e-mail of telefoon weten of u al dan niet in aanmerking komt voor een professionele account.

Hanglampen PlafondlampenWandlampen

Alle voordelen van dmlights verlichtingsgroothandel op een rijtje?

 • Als Artemide groothandel staan wij steeds garant voor uiterst scherpe prijzen. Als professionele klant geniet u bovendien extra korting op basis van uw verwachte jaarlijkse afname.
 • Uw goederen worden snel en veilig bezorgd op het door u gekozen adres. U kan ook zelf komen afhalen in onze winkel te Heist-op-den-Berg.
 • Als afdeling van de firma Elektriciteit Paul De Meutter CV hebben we échte specialisten in huis op gebied van elektriciteit en verlichting. U kan dus steeds rekenen op professioneel advies door experts.
 • dmlights beschikt over een enorm grote voorraad verlichting. Hierdoor kunnen een groot deel van onze bestellingen de dag zelf  nog verzonden worden.
 • Bij dmlights hechten we veel belang aan een  uitstekende service na verkoop. U kan via e-mail of telefonisch steeds terecht voor professioneel advies van ons team.

Overtuigd van de voordelen van de dmlights verlichtingsgroothandel? Registreer u dan voor een professionele account via onderstaande link en wordt één van de partners van de dmlights groothandel in verlichting.

Pro-account aanvragen

Bent u op zoek naar een bepaald merk dat niet terug te vinden is op onze website? Stuur ons dan gerust een mailtje met het merk en de producten die u zoekt. Niet alle merken die we verdelen zijn immers opgenomen op onze website. 

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres

Elektriciteit Paul De Meutter CV
Industriepark 13B Zone B
2220 Heist op den Berg
BELGIE

Tel: +32 15 257 668
Fax: +32 15 250 380
www.pauldemeutter.be
BTW number: BE 0436.220.678

 

Onze openingsuren
Maandag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Gesloten op zon- en feestdagen
   

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.