807354389340702

dmlights – Uw DeltaLight groothandel

Waarom een Pro-account?

 • Extra professionele korting
 • Snelle en veilige leveringen
 • Advies van ervaren specialisten
 • Zeer grote voorraad verlichting & installatiemateriaal
 • Officiële verdeler van talrijke topmerken
 • Uitstekende service
Pro-account aanvragen

Word één van onze professionele partners!

Op zoek naar een groothandel in DeltaLight verlichting? dmlights is erkend verdeler van DeltaLight verlichting en toebehoren. 

Bovendien bieden wij aan onze professionele klanten extra korting aan op de reeds scherpe prijzen.

DeltaLight bij dmlights

Bij dmlights koop je zowel de vertrouwde modellen als de nieuwste designs. Kies uit het ruime aanbod op onze website of onze winkel te Heist-op-den-Berg.

Naast DeltaLight kan u bij dmlights nog voor tal van topmerken terecht. Ontdek de volledige lijst van merken.

Pro-account aanvragen voor extra korting

Om in aanmerking te komen voor een professionele account met bijhorende korting kunt u voor uw zaak een dmlights Pro-account aanvragen

We nemen uw aanvraag in beschouwing en laten u vervolgens via e-mail of telefoon weten of u al dan niet in aanmerking komt voor een professionele account.

Binnenverlichting BuitenverlichtingInstallatie- en Schakelmateriaal

Alle voordelen van dmlights verlichtingsgroothandel op een rijtje?

 • Onze producten zijn steeds uiterst scherp geprijsd. Als professionele klant krijgt u bovendien extra korting op basis van uw verwachte jaarlijkse afname.
 • We zorgen voor snelle en veilige leveringen op het door u gekozen adres. Indien u uw bestelling liever zelf komt afhalen in onze winkel kan dit uiteraard ook.
 • Als afdeling van het bedrijf Elektriciteit Paul De Meutter CV heeft dmlights bekwame verlichtingsspecialisten in huis die u professioneel advies op maat kunnen geven.
 • dmlights beschikt over een enorm grote voorraad verlichting en installatiemateriaal. Producten die bij ons op voorraad liggen kunnen vrijwel onmiddellijk na bestelling richting u verzonden worden. Onze grote voorraad maakt bijgevolg de efficiënte en snelle verzendingen mogelijk.
 • We bieden een uitstekende service na verkoop. Voor vragen kan u steeds via e-mail of telefoon bij onze medewerkers terecht.

Overtuigd van de voordelen van de dmlights verlichtingsgroothandel? Registreer u dan voor een professionele account via onderstaande link en wordt één van de partners van de dmlights groothandel in verlichting.

Pro-account aanvragen

Bent u op zoek naar een bepaald merk dat niet terug te vinden is op onze website? Stuur ons dan gerust een mailtje met het merk en de producten die u zoekt. Niet alle merken die we verdelen zijn immers opgenomen op onze website. 

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres

Elektriciteit Paul De Meutter CV
Industriepark 13B Zone B
2220 Heist op den Berg
BELGIE

Tel: +32 15 257 668
Fax: +32 15 250 380
www.pauldemeutter.be
BTW number: BE 0436.220.678

 

Onze openingsuren
Maandag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Gesloten op zon- en feestdagen
   

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.