807354389340702

dmLights – Uw groothandel in Marset verlichting

Waarom een Pro-account?

 • Extra professionele korting
 • Vlotte en veilige leveringen
 • Advies van échte experts
 • Zeer grote voorraad verlichting & installatiemateriaal
 • Officiële verdeler van talrijke topmerken
 • Uitstekende service
Pro-account aanvragen

 

Op zoek naar een Marset groothandel? dmLights is dé online specialist!

Marset is een heel bijzonder merk in de wereld van verlichting. Nergens gaan vintage modellen zo mooi samen met de toekomst in verlichting als bij dit Spaanse merk.

Of het nu vintage of hedendaags is, de ontwerpen van Marset staan altijd garant voor hoogwaardige kwaliteit, zowel in ontwerp als uitvoering.

 

Marset bij dmLights

Marset kopen bij dmLights is een slimme keuze. Niet alleen zijn we bij dmLights erkend verdeler, maar ook groothandel van dit prachtige merk.

Naast Marset kan u bij ons nog voor tal van topmerken terecht. Ontdek de volledige lijst van merken bij dmLights hier.

 

Vraag een pro-account aan voor extra korting

Als professionele klant kan u zich registreren voor een pro-account. Al wat u hoeft te doen is het online formulier invullen en uw aanvraag indienen.

We nemen uw aanvraag in beschouwing en laten u vervolgens via e-mail of telefoon weten of u al dan niet in aanmerking komt voor een professionele account.

 

Wandlampen

Alle voordelen van dmLights verlichtingsgroothandel op een rijtje?

(function () { var a = "https:" == document.location.protocol ? "https://s.trustpilot.com" : "http://s.trustpilot.com", b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript"; b.async = true; b.src = a + "/tpelements/tp_elements_all.js"; var c = document.getElementsByTagName("script")[0]; c.parentNode.insertBefore(b, c) })();
 • Als Marset groothandel staan wij steeds garant voor uiterst scherpe prijzen. Als professionele klant geniet u bovendien extra korting op basis van uw verwachte jaarlijkse afname.
 • Wij zorgen voor een snelle en veilige levering. Komt u liever zelf afhalen? Ook dit kan in onze winkel te Heist-op-den-Berg.
 • Bent u op zoek naar technisch advies door ervaren vakmensen? Als afdeling van Elektriciteit Paul De Meutter CV  hebben we meer dan dertig jaar ervaring in elektrische materialen en verlichting, die we graag met u delen.
 • dmLights beschikt over een enorm grote voorraad verlichting en installatiemateriaal. Dankzij onze stock kunnen we vaak de dag van uw bestelling zelf uw verzending nog klaar maken.
 • Bij dmLights gaan we steeds voor een  uitstekende service voor én na verkoop. Via e-mail of telefoon staan onze medewerkers steeds klaar om u te helpen met al uw vragen over verlichting en elektriciteit.

Overtuigd van de voordelen van de dmLights verlichtingsgroothandel? Registreer u dan voor een professionele account via onderstaande link en wordt één van de partners van de dmLights groothandel in verlichting.

Pro-account aanvragen

Bent u op zoek naar een bepaald merk dat niet terug te vinden is op onze website? Stuur ons dan gerust een mailtje met het merk en de producten die u zoekt. Niet alle merken die we verdelen zijn immers opgenomen op onze website.  

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres

Elektriciteit Paul De Meutter CV
Industriepark 13B Zone B
2220 Heist op den Berg
BELGIE

Tel: +32 15 257 668
Fax: +32 15 250 380
www.pauldemeutter.be
BTW number: BE 0436.220.678

Onze openingsuren
Maandag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Gesloten op zon- en feestdagen
   

© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.